Javna ustanova
Lokalna razvojna agencija Matica

Poziv na besplatne radionice za postojeće i buduće poduzetnike

"Izrada i podnošenje ponuda u postupcima javne nabave kroz Elektronički sustav javne nabave (EOJN) i kako pronaći i prepoznati prilike za financiranje poduzetnika "

U sklopu projekta „Razvoj infrastrukture Poduzetničkog centra“ kojeg provodi Grad Knin u partnerstvu sa Javnom ustanovom Lokalna razvojna agencija Matica, u novoizgrađenoj zgradi kninskog inkubatora (3i), Sinjska ulica 10, u poduzetničkoj zoni Preparandija, dana 03. ožujka 2022. godine od 16:00 do 18:00 sati, održat će se šesta i sedma od ukupno deset radionica namijenjenih poduzetnicima sa područja Grada Knina.

Radionice se održavaju u okviru projektne aktivnosti „Program usavršavanja za poduzetnike u gradu Kninu 2021./2022.“

Sudionici radionica steći će nova iskustva i saznanja o oblicima poduzetništva i radnom pravu kao i o poslovanju u digitalnom dobu od dvoje predavača sa ogromnim iskustvom koji je neizostavan dio današnjeg poslovanja..

   1. RADIONICA: Izrada i podnošenje ponuda u postupcima javne nabave kroz Elektronički sustav javne nabave (EOJN) 16:00 – 17:00 sati.
    Predavač: Anđelko Šegvić dipl.iur., Konzultant sa dugogodišnjim iskustvom u području upravljanja javnom nabavom, ugovorima i investicijskim (kapitalnim) projektima s naglaskom na EU financiranim projektima u svojstvu ključnog stručnjaka za provedbu nabave i savjetovanje investitora kod provedbe aktivnosti projekta i sekundarnih ugovora.
   2. RADIONICA: Kako pronaći i prepoznati prilike za financiranje poduzetnika 17:00 – 18:00 sati
    Predavačica: Mihaela Balić, univ. spec.oec., poslovna konzultantica s višegodišnjim iskustvom u bankarskom i sektoru osiguranja, te sektoru malih i srednjih poduzeća.

Prijave su otvorene najkasnije do četvrtka 03. ožujka 2022. godine do 14:00 sati putem e-maila: info@lra-matica.hr

Skip to content