Javna ustanova
Lokalna razvojna agencija Matica

Poziv na besplatne radionice za postojeće i buduće poduzetnike

"Pravni oblici poduzetništva, radno pravo i poslovanje u digitalno doba"

U sklopu projekta „Razvoj infrastrukture Poduzetničkog centra“ kojeg provodi Grad Knin u partnerstvu sa Javnom ustanovom Lokalna razvojna agencija Matica, u novoizgrađenoj zgradi kninskog inkubatora (3i), Sinjska ulica 10, u poduzetničkoj zoni Preparandija, dana 24. veljače 2022. godine od 16:00 do 18:00 sati, održat će se šesta i sedma od ukupno deset radionica namijenjenih poduzetnicima sa područja Grada Knina.

Radionice se održavaju u okviru projektne aktivnosti „Program usavršavanja za poduzetnike u gradu Kninu 2021./2022.“

Sudionici radionica steći će nova iskustva i saznanja o oblicima poduzetništva i radnom pravu kao i o poslovanju u digitalnom dobu od dvoje predavača sa ogromnim iskustvom koji je neizostavan dio današnjeg poslovanja..

   1. RADIONICA: Pravni oblici poduzetništva i radno pravo 16:00 – 17:00 sati
    Predavač: Časlav Žaja mag.iur., odvjetnik sa značajnim, dugogodišnjim iskustvom u području korporativnog prava (osiguranje, radno pravo, GDPR). U svojoj profesionalnoj karijeri iskustva je pored pravosuđa, stjecao je u više osigurateljnih Grupa / društava za osiguranje u zemlji i inozemstvu. Kao odvjetnik radio je na brojnim slučajevima iz područja radnog prava. Također je i arbitar Stalnog sudišta pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
   2. RADIONICA: Poslovanje u digitalno doba 17:00 – 18:00 sati
    Predavač: Ivan Kuret, dipl.ing., diplomirani inženjer strojarstva, profesionalni sportaš, dugogodišnji reprezentativac u jedrenju i olimpijac. Podpredsjednik je grupacije jedinstvenih luksuznih hotela Hrvatske – STORIES, Voditelj je projekta provođenja digitalizacije u dvorcu Martinis Marchi u sklopu projekta INTERREG, bio je gradonačelnik Grada Splita od 2007.- 2009. godine.

Prijave su otvorene najkasnije do četvrtka 24. veljače 2022. godine do 14:00 sati putem e-maila: info@lra-matica.hr

Skip to content