Javna ustanova
Lokalna razvojna agencija Matica

Poziv na besplatne radionice za postojeće i buduće poduzetnike

"Društveno poduzetništvo i etika u poslovanju, EU fondovi za poduzetnike i upravljanje projektima"

U sklopu projekta „Razvoj infrastrukture Poduzetničkog centra“ kojeg provodi Grad Knin u partnerstvu sa Javnom ustanovom Lokalna razvojna agencija Matica, u novoizgrađenoj zgradi kninskog inkubatora (3i), Sinjska ulica 10, u poduzetničkoj zoni Preparandija, dana 17. veljače 2022. godine od 16:00 do 18:00 sati, održat će se četvrta i peta od ukupno deset radionica namijenjenih poduzetnicima sa područja Grada Knina.

Radionice se održavaju u okviru projektne aktivnosti „Program usavršavanja za poduzetnike u gradu Kninu 2021./2022.“

Sudionici radionica steći će nova iskustva o tome kako profitirati od društvenog poduzetništva i etično poslovati te kako upravljati projektima uz kratak pregled EU fondova za poduzetnike.

   1. RADIONICA: Društveno poduzetništvo i etika u poslovanju 16:00 – 17:00 sati
    Predavač: dr.sc. Vjeko Luetić, svoju profesionalnu karijeru stekao je u Ministarstvu unutarnjih poslova, unutar Službe za suzbijanje gospodarskog kriminaliteta i korupcije. Od 2006. godine u trajnom je zvanju predavača pri Centru za forenzičke znanosti Sveučilišta u Splitu, na dvije katedre: Forenzičko računovodstvo i Korporativno upravljanje.
   2. RADIONICA: EU fondovi za poduzetnike i upravljanje projektima 17:00 – 18:00 sati
    Predavač: Mihaela Balić, univ. spec.oec., poslovna konzultantica s višegodišnjim iskustvom u bankarskom i sektoru osiguranja, te sektoru malih i srednjih poduzeća.

Prijave su otvorene najkasnije do četvrtka 17. veljače 2022. godine do 14:00 sati putem e-maila: info@lra-matica.hr

Skip to content