Javna ustanova
Lokalna razvojna agencija Matica

Besplatan Speed Mentoring u Informacijsko-inovacijskom inkubatoru (3i)

Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Matica i Lean Startup Hrvatska pozivaju poduzetnike, startupe i inovacijske timove da se priključe besplatnom programu mentoriranja  i iskoriste priliku za konzultiranjem s mentorima čija znanja i iskustva pokrivaju područja razvoja poslovanja, marketinga, tehničkog razvoja i drugo.

Svi poduzetnici, startupi i inovacijski timovi, neovisno o fazi razvoja poslovanja, pozvani su da se prijave putem upitnika i pridruže programu besplatnog mentoriranja 5. svibnja 2022. u 15 sati u Informacijsko-inovacijskom inkubatoru (3i) (Sinjska ulica 10, Knin).

Speed mentoring je brza i učinkovita metoda mentoriranja prepoznata od strane brojnih svjetski poznatih inkubatora i akceleratora. Format mentoriranja odgovara nizu kratkih razgovora o konkretnim pitanjima i temama. Ovaj oblik konzultacija omogućuje dijeljenje znanja, iskustva, korisnih savjeta i ideja od strane iskusnijih poduzetnika i praktičara.

Iskoristite ovu priliku ciljanog umrežavanja kako biste dobili odgovore na svoja pitanja ili savjet oko poslovnog razvoja u budućnosti.

Tijekom programa svim prijavljenim timovima na raspolaganju će biti mentori čija ekspertiza i iskustvo pokrivaju područja iz razvoja poslovanja, marketinga i prodaje, pravnog i financijskog savjetovanja.

Nakon uvodnog upoznavanja i uputa, isplanirano je 5 krugova konzultacija po 15 minuta sa svakim mentorom. Kako bi se mentoriranje maksimalno iskoristilo, potrebna je dobra priprema mentora, ali i sudionika. Prije konzultacija bilo bi poželjno pripremiti kratki opis vašeg poslovanja koji se može ispričati u 30 sekundi te promisliti o pitanjima na koja želite dobiti odgovore.

Forma za prijavu sudionika nalazi se na sljedećoj poveznici: FORMA ZA PRIJAVU

Program Speed Mentoringa Vrijeme
Dolazak sudionika, otvaranje događaja i početno upoznavanje
15:00 - 15:20
Upute za mentore i sudionike
15:20 - 15:35
Speed Mentoring (5 krugova)
15:35 - 16:50
Osvrt na mentoriranje i zatvaranje događaja
16:50 - 17:00
Druženje nakon događaja
17:00
Skip to content